Sommarlov

Vi är inne på sista veckan sommarlov av totalt fyra. Det har blivit en del bad, träffat svärföräldrarna mycket och så har min mamma med sambo varit hit en sväng.

Jag har stora problem med värmen. Jag blir svimfärdig och svag o hela kroppen. Överhettad. Jag svettas så att jag måste duscha dagligen, vilket jag inte brukar behöva. Det tar på krafterna. Även saker som att äta mat utlöser svettattackerna.

Under dessa veckor har min energinivå gått mer och mer nedåt, jag orkade mer första veckan än nu sista. Har dagligen ett batteri som känns som det laddas upp max 30-40% under natten, tidigare kanske jag kom upp i ca 60-70% som jämförelse.

Hjärndimma, mjölksyra, tryck i huvudet, värk i kroppen, skakig, darrig. En svår situation. Även om det är mysigt att ha barnen hemma på sommarlov så längtar jag nu tills dess skola och förskola drar igång.

I augusti har jag fått läkartid för att utreda ifall att jag har POTS, vilket är en dysautonomi vad gäller blodtryck och puls, vilket skulle förklara pulsökning, blodtrycksfall, svårigheterna att tolerera värme och sånt.
0 kommentarer